Beoordelingen van Van der Valk Westerbroek

Recente recensies van Van der Valk Westerbroek

5 sterren na 174 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten voldeed volledig aan onze verwachting. Dank.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was redelijk, alleen de groente (een soort kleurloos lofprutje, ik weet het niet zeker, je kon niet eens zien wat het was) was onsmakelijk

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

. Op tijd bezorgd. Goed eten, Heerlijk

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden genuttigd. Enige puntje van kritiek, iedereen had dezelfde groente. De meeste mensen aan onze tafel lusten deze groente soort niet, dat was wel jammer.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De combi kip saté met rode kool vonden we geen succes. Het vlees smaakte prima

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en netjes op tijd bezorgd door een keurig geklede jongeman. Complimenten!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijk 3 gangen menu gehad. Alles smaakte voortreffelijk. Compliment!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enige wat we misten was het persoonlijk contact.....het is normaal heerlijk om onszelf lekker bij jullie te laten verwennen door niet te hoeven koken. En bezorgd laten worden is dan een prima alternatief....het eten was uiteraard weer heerlijk

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Alles was goed verzorgd en het verrassing dessert was ook heerlijk. Vriendelijk personeel en houden zich aan de corona maatregelen

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Eten was voldoende en heerlijk. O.a. de mini-schnitzels, met dezelfde naam als mijn kleinzoon (Maison). 😁 Bij mijn kleinzoon van 15 maanden was de witlof favoriet en uiteraard de appelmoes, afwisselend met vork, lepel en met de handjes heerlijk gesmikkeld.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Paasbrunch gehad. Complimenten aan de koks.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd bezorgd en eten was nog goed warm. Voldoende aardappeltjes en groente sla en dressing voor iedereen . Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sateh besteld en gebakken aardappeltjes. Tot onze verrassing zat er rauwkost en spinazie bij. Het eten was heerlijk, op de afgesproken tijd bezorgd en gloeiend heet bij het uitpakken. Eenmaal op ons bord koelde het wel vrij snel af. Wel voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer uitgebreide paasbrunch besteld net als vorig jaar wat uitstekend beviel

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer een heerlijk begin van het weekend met mooie schnitzels, groente, salade, aardappelpuree en een heerlijk nagerecht. Erg goede prijskwaliteit verhouding.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, goed verzorgde maaltijden. Bezorging stipt op afgesproken tijd. Kwaliteit zoals we gewend zijn.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, het was meer dan genoeg. Voor herhaling vatbaar.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit prijs verhouding. Geen punten van kritiek

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom fantastisch! De varkenshaasmedaillons waren geweldig, evenals de bijgerechten en de zalige carpaccio. Als ik in de gelegenheid was zou ik gewoon dagelijks mijn maaltijd van Van der Valk betrekken! Voor een ieder die nog niet een maaltijd heeft laten bezorgen: doen! Is écht een aanrader!!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heel goed, maar men had 1 bakje salade er bij gedaan i.p.v. 2 Tip Ik moet er nog al een stukje voor gaan rijden (20minuten) en dan is het eten al bijna koud. Zou het misschien een idee zijn om het in geïsoleerde (piepschuim) bakjes te gaan serveren? Nu is het kartonnenbakje met zilverpapier er om heen. Wat mij wel opviel is dat het afhalen is nu een stuk duurder geworden is dan voor een paar weken terug. Het eten was super lekker. Mvg. Jacob

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed op temperatuur en weer erg lekker!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim voldoende porties, in stijl bezorgd! Eindelijk eens een restaurant dat lekker veel groente en salade serveert bij het eten! Heerlijke varkensmedaillons met alles erop en eraan. Dik tevreden!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig verpakt en heerlijk,netals aan tafel in het restaurant.We wonen in Hoogezand en het was nog heerlijk warm toen ik thuis kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk super. Eten uit de kunst goed warm. Op tijd bezorgd. Kortom dikke tien. Hoewel we de gezelligheid missen om even uit eten te gaan. Is er op het eten en vriendeliklheid niets verloren gegaan. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en prima op tijd bezorgd. We hebben er erg van genoten en doen het zeker nog een keer. Graag de volgende keer wel de frietjes erbij die ik besteld had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij missen v.d. Valk Westerbroek zo ontzettend en toen zagen we afgelopen week dat ze ook bezorgen in Zuidbroek. Het proberen waard dachten wij. En inderdaad, het eten was lekker en ook nog warm, hadden we het maar eerder geweten. Inmiddels al 3x besteld. Het leuke is dat het bedienend personeel bezorgd, zien we die ook nog eens. Maar we komen natuurlijk liever weer naar ze toe.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en goede ruime porties.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alhoewel er gebakken aardappeltjes misten hebben wij wee genoten van het lekkere eten! In deze coronatijd blij dat dit wel kan!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zeer goed en precies op de afgesproken tijd geleverd. Top van der Valk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, volgende keer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis uit eten geweest.. Bestelling kwam op tijd en was goed warm nog. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, onze complimenten. Eten was goed op smaak, ruim voldoende en het wordt goed verpakt zodat het op eenvoudige wijze te vervoeren is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom voor herhaling vatbaar 👍

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Toetje was heerlijk, maar lijkt een beetje ielig in de grote verpakking. Verder was het eten super.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig - ga zo door

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker eten! Wij zitten qua gezondheid in een ongelooflijk moeilijke tijd. Uit eten gaan in Westerbroek was voor ons altijd al een soort van vakantie. Nu halen we geluksmomentjes uit een bezorgdiner of dit keer een Valentijnsbrunchbox! Dank!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewend van Westerbroek, gewoon goed en overdadig. Bezorging precies op de afgesproken tijd, goed warm en, een vriendelijke dame.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We vonden het heerlijk maar wel snel afgekoeld .

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld!was top!!zeker weer een keer!!!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

kan er weinig over zeggen bestellen ging gemakkelijk.Valentijn boxen besteld voor 14-2-2021dus over producten nog geen mening.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk.De bestelling werd goed verpakt bezorgd en was warm. De bezorging snel en goed.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het kon niet beter;op tijd geleverd en de kwaliteit alsof we in het restaurant waren bediend.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zeer tevreden, het eten was na het bezorgen nog goed warm. De bezorger was zeer vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Kwaliteit erg goed. Goed ingepakt en nog lekker warm. Ook bezorging was keurig op tijd. Zeker een aanrader.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pepersaus was vergeten en als je meerdere maaltijden tegelijk besteld is het wel fijn dat er wat verschillende groente en niet 4 x dezelfde.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend goed geregeld. Heel erg lekker gegeten. Fijn om jullie op deze manier te steunen en om zelf ook nog het idee te hebben dat je toch nog een beetje uit eten bent! Hartelijk dank voor de fijne avond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren zeer tevreden. De bezorging was optijd. Eten was lekker. Erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was er iets misgegaan bij de bezorging van onze bestelling, het verkeerde werd bezorgd. Na 1 telefoontje werd de juiste bestelling binnen een uur bezorgd en was goed van smaak en temperatuur! Voor herhaling vatbaar

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten zoals altijd!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met enige regelmaat bestellen wij bij van de Valk Westerbroek. De laatste 2 keer zijn ons erg tegen gevallen. Het lijkt wel of er een andere kok in de keuken staat. De bloemkool had een saus waar geen smaak aan zat. De anders zo lekkere spitskool smaakte ineens erg zout en naar kerrie. Om over de rare combi van spruiten,taugé,sperziebonen en wortels maar niet te spreken. Ook het vlees was veel droger. Na 2 keer tegengevallen eten te hebben gehad voor ons voorlopig niet weer.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een uitstekende, goed verzorgde maaltijd die op de juiste manier volgens de coronaregels werd bezorgd

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verpakt, lekker groentes

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Droge kip, slappe patat, 1 salade te weinig, 1e en laatste keer.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim voldoende, netjes verpakt en op temperatuur. Eten zelf was ok. Stokbrood wat verbrand. Sate taai, alsof het gefrituurd was. Als hotelgast betaal je meer dan wanneer je van buiten af haalt. Dat voelt niet erg gast vrij.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon echt goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super... het was goed verzorgd en heerlijk!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was keurig be/verzorgt en heerlijk eten, we zijn dik tevreden, bedankt.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was niet goed deze keer. Het gekozen menu / smids pannetje was rauw / niet gaar helaas. Normaal gesproken zeer tevreden. Volgende keer beter

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk maar zijn blij als we weer mogen eten bij jullie dat missen wij echt wij kwamen elke maand 2x eten bij jullie tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd geleverd, goed warm en erg lekker zoals we gewend zijn bij van der Valk. Er was snitzel besteld maison 3 kleine, maar er waren maar 2.. Groentes en aardappelen heerlijk en nog goed warm. Voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend. Afhaalmenu was prima verpakt waardoor het eten goed warm bleef. Het heeft weer heerlijk gesmaakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten zoals altijd bij van der valk......het enigste wat we misten wat het gezellige geroezemoes van andere gasten en het contact met de medewerkers....maar helaas dat is de realiteit waarin we nu leven....

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk! We misten alleen de extra aardappelen en frietjes.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

erg smakelijk en mooi gepresenteerd. Fijn. Gesmikkeld.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld, keurig op de afgesproken tijd bezorgd, het eten prima en voldoende, heerlijk gegeten.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

een heel goed idee van de medewerkers van vd Valk Westerbroek, deze oud en nieuw special box. Ik kijk er naar uit

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sate was heerlijk, de saus ook maar erg veel, heerlijke friet. De sla van de salade was niet lekker, te grof gesneden en te koud, het eitje, komkommer en tomaatje was prima.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs,kwaliteit super en ook nog bezorgd! Kortom een aanrader.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar. Van bestellen tot en met bord leeg. 👍👍

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nette, veilige bezorging en heerlijke maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het bezorgde diner was subliem. De bezorging was keurig en voldeed aan de RIVNM richtlijnen. Wij zijn uitermate tevreden

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten makkelijk online besteld en snel kunnen afhalen. Ook was het eten boven verwachting en nog lekker warm bij thuiskomst! €31,50 voor twee goede hoofdgerechten vind ik aan de lage kant! De prijs kan zeker wat omhoog! In één woord: Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd! Uiteraard liever in het restaurant gegeten, Maar deze manier, een uitstekend alternatief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen extra portie frietjes ontbrak (ga ik morgen wel even aangeven bij de receptie). Sausjes lekker royaal. Voor de rest prima. Morgen bestellen gewoon nog een keer. :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Echter hadden we het menu met 3 sliptong p.p. besteld en kregen 2 pp. Ook was bij alle menu's de salade vergeten. Maar desondanks heerlijk gegeten. En nog steeds ruim voldoende eten. De warme groente ook top, net zoals de gebakken aardappelen. Sliptong en varkenshaas echt super.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was uitstekend en voldoende.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar👍👍👍

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

koude en rauwe haricots verts. Geen gegratineerd aardappelkoekjE.alleen e en kwak aardappelpuree. De varkenshaas ging wel. Kon het menu ook niet meer checken nt was al van de site gehaald.Dit ben ik niet gewend van van der valk.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was eerste keer niet compleet, maar de nalevering was heel snel geleverd 👍, klwaliteit was perfect

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fantastisch

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk net als de 5 december menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd gebracht , bezorger zelfs in nette kledij. Gerechten waren mooi gepresenteerd , warm en echt lekker. Kortom een aanrader 👌🏽

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Min punt: patat vergeten Plus punt: het was heeeeeeeeeeeeeeerlijk!!!!!!!!!!!!!!!!!😎🥩🍞🍳🍗🍝🥙🍟🍟🍟🍰🧁🥧🥮🍦🎂🎂🎂

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patatjes waren dit keer niet goed doorgebakken. We laten vaker bezorgen, maar dit wel een reden om het misschien niet weer te doen.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk. Misschien alleen kleine frietje ipv grote En 1 nadeel. Wel erg veel afval. Mogelijk 2x sla in 1bakje enz

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel een beetje snel hè. 't komt pas op vrijdag....

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling is voor 1ste kerstdag,dus kunnen we dit nog niet beoordelen

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Net alsof je uit eten gaat bij vd Valk... Jammer dat het wel in plastic/piepschuim bakjes zat, met nr 6 erop, dat is niet gezond en voelt niet prettig. Voor ons een reden dat ondanks het eten geweldig was, niet meer te bestellen.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten supergoed,en op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk, genoeg en werd keurig op de bestelde tijd bezorgd.! We zijn heel tevreden,Bedankt.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongeveer een half uur na het eten van het stukje makreel gaf mijn huisgenote aan dat ze spijt had het gegeten te hebben. Het voelde niet goed. Na ongeveer 2 tot 2 1/2 uur moest ze overgeven. Helaas.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig lekker !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd. Alles goed verpakt en koude gerechten op een mooie opgemaakte schaal. Warme gerechten waren uitstekend. Bij de koude gerechten ontbraken de roomboter en de kruidenboter. De meloen was niet allemaal rijp en de parmaham was gedeeltelijk vervangen door gewone ham. De huzarensalade kon ons niet bekoren. Deze had een scherpe nasmaak.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles oké - uitstekend en veel voor 2 personen - 2 dagen van gegeten-prima En ook prima voor de bezorging

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en super geserveerd. We hadden een extra stokbrood met tapenade besteld bij deze 5 december buffet, maar dat was eigenlijk niet nodig geweest. We hebben er met z’n drieën van kunnen eten en nog was het niet helemaal op. Al met al een aanrader!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sinterklaasspecial was fantastisch! Zowel kwaliteit als hoeveelheid voor 2 personen. Een uitgebreid saladeplateau aangevuld met heerlijke warme gerechten. Ik hoop dat jullie dit met de kerst weer aanbieden!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld bij Van der Valk Westerbroek, ze verpakken het eten allemaal stuk voor stuk goed zodat het nog warm is als ik het geleverd krijg. Het eten smaakt altijd goed, heerlijke verse groenten wat je bij de maaltijden krijgt, en ruime porties. Ondanks het uit Westerbroek moet komen vind ik de bezorging snel. Ook is het personeel zeer vriendelijk. Een aanrader!!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal heerlijk, we hebben ervan genoten op onze 39 trouwdag.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd bezorgd, goed verpakt, warm en lekker! Van mij mag het ook na corona mogelijk zijn.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer enorm genoten! Héérlijk gegeten en lekker toetje. Je hebt ruim voldoende en het is goed warm! Online bestellen is een echte aanrader in deze moeilijke tijd. Blij dat dit kan bij Van der Valk!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Satesaus te pittig Verder alles keurig verzorgd en geregeld

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed, werd uit de keuken gehaald terwijl ik stond te wachten, alles goed warm.goed en netjes verpakt Heerlijk eten, grote portie Vriendelijk personeel

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom tevreden!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is jammer dat er zoveel bakjes worden gebruikt. (Niet erg duurzaam. ) Handig om groente in 1 bakje en zelfde met aardappels. Ook vlees kan in kleiner bakje. Wordt zo jammer genoeg wel snel koud Verder was het eten en de service erg goed.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies volgens afspraak . Ivm glutenvrij. Smaakte heerlijk

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Meer dan voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Bedankt👍

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede saté. We hadden wel het idee dat we de laatste restjes van de tapenade, aioli en kruidenboter hadden. Deze waren ongeveer 1 centimeter gevuld. Ook kregen we niet van ieder twee porties.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Royale porty's, het eten was perfect en de bezorging exact op tijd. Kortom een aanrader. Hartelijk dank en tot een volgende keer. Gr. Han.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd en het was heerlijk

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grootste deel van de maaltijd was prima. Jammer dat de zalm en de frikadel lauw waren en de patat slap.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Behalve de warme groenten. Dit was een warme sla met boontjes in een laag jus. We misten echt de normale groenten. We hadden om 17.00 uur de bezorging willen hebben. Werden om 16.55 gebeld of het iets later mocht. Zou 10 minuten later zijn maar werd uiteindelijk 40 minuten later. Dit vonden wij wel erg slecht.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was veels te laat, de zalm was koud en net rubber, de kip saté en smids pannetje was koud en de porties klein. We hadden twee porties stokbrood met kruidenboter, tapenade en aioli besteld. Zat er niet bij. We zitten nog een week zonder keuken, maar voor ons niet weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima geregeld. Misschien zou er nog gekeken kunnen worden hoe je minder afval krijgt vanwege alle verpakkingsmateriaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, en nog goed op temperatuur. Zeker een aanrader!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben héérlijk gegeten en er was ruim voldoende. Heerlijk uitgebreid en als toetje een kleine crême brûlée! Top verzorgd en een echte aanrader om in corona tijd met gesloten restaurants, online te bestellen! We hebben genoten!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de vorige x weer goed bevallen, heerlijk eten wat nog goed warm was, alles apart verpakt. AANRADER

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen & ophalen gedaan. Prima geregeld. Eten was goed. Had iets meer champignonroomsaus bij de Varkenshaasmedaillon gemogen!.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij van der Valk Westerbroek online besteld met bezorging. Snelle en Vriendelijke bezorging. Menu was ruim voldoende en smaakte zeer goed. Een echte aanrader.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak van het eten was goed! Alles keurig verpakt. Het vlees hebben we weer opgewarmd in de magnetron dat vonden we te koud om op te eten.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, veel verpakkingsmateriaal. Extra salade enorm gewaardeerd

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Thuis, en toch uit eten dankzij afhaalservice. Heerlijke slibtongetjes en een proeverij als dessert. En daar is geen pakje, zakje of blikje aan te pas gekomen. Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn dochter en ik hebben heerlijk gegeten. Thuis en toch uit, zo noemen we het. Het eten was op tijd klaar, bij thuiskomst nog goed op temperatuur. Echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was koud. Te weinig aardappels/ frietjes. Te veel sla en aardappelpuree wat ik niet had besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service en levering keurig. Exact op tijd! Voelde echt als een restaurant thuis in deze Corona tijd.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer fantastisch. Wel zou de patat beter in een zak geserveerd kunnen worden, zodat het knapperig blijft.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische service van dit hotel, uiteten in je eigen huis, ruime keuze, alles vers, met zorg verpakt en in deze tijd echt een superfijn alternatief! Wij kunnen het iedereen aanraden om eens te proberen! Zeer tevreden klant die dit zeker vaker gaat doen !

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten bij Van der Valk. Goddelijke saté, Groninger mosterdsoep, patat en stokbrood met smeersels.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit kan niet beter. Heerlijk! Zoals gewoonlijk weer genieten. Het is alleen jammer dat de bestelling niet helemaal compleet was. Maar dit zal vast goed opgelost worden.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste... T was effe schrikken, dat de bestelling in eerste instantie niet gevonden werd bij het afhalen. Maar al snel kwam die boven water. Helemaal weer tevreden! Ga zo door. We zullen (in de buurt wonend) vaker van jullie service gebruik maken, en ook graag weer eens bij jullie aan een tafel aanschuiven ! Met vriendelijke groet, Paul de Boer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was kwalitatief goed en voldoende warm. Minpunt was wel dat een deel van de bestelling niet was meegegeven; slechts één carpaccio terwijl wij er twee hadden besteld. Dat heeft de beoordeling negatief beïnvloed.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker! Het smaakte net zo lekker als in het restaurant.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij toeval achter deze service gekomen en maar meteen gebruik van gemaakt. Geen spijt van, super service, goed en lekker gegeten, alsof we in het restaurant zelf zaten. Dat smaakt naar meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van het eten! Was nog lekker warm en mooi op tijd bezorgd!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Nette bediening bij het afhalen. Het eten was heerlijk.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste medewerker, Wij hebben genoten van uw diner! Heel goed dat u alles glutenvrij was! De bezorger kwam precies op het afgesproken tijdstip! Dus helemaal tevreden! Bedankt voor de service en succes met het weer opstarten van het restaurant! Willemien Krapman

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Wokschotel smaakte erg goed. Deze keer opgehaald, wat wel beter is voor de aardappeltjes en patat. Patat had ik daarom niet extra besteld dez keer. De toetjes waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En ook nog lekker warm bij aankomst.